De SportTrainer
Ontdek de beste versie van jezelf!


Over De SportTrainer
De SportTrainer is op 1 januari 2021 opgericht door Sebastian Schijffelen.  De SportTrainer onderscheid zich door een divers aanbod van trainingsmogelijkheden en onwijs veel aandacht voor de sporter waardoor getraind kan worden op niveau en waardoor de training voor iedereen toegankelijk is. 
Ook is het mogelijk om De SportTrainer in te huren voor jouw bedrijf of sportvereniging. 
De SportTrainer is met name werkzaam in de gemeente Uitgeest, Akersloot, Castricum, Beverwijk en Heemskerk. 

 

Waarom De SportTrainer?

Elk lichaam is anders, dus elk lichaam heeft ook een andere aanpak nodig. Waar sporters bij groepslessen vaak niet tot hun doelen komen, zien wij dat dit bij persoonlijke begeleiding vaak wel lukt.  De SportTrainer biedt deze begeleiding. 

Dit komt omdat er doelgericht wordt gewerkt aan de beste versie van jezelf op de manier hoe jij dat wil. Samen met jou wordt bepaald hoe je begeleid en gecoacht wil worden om zo makkelijker je doelstellingen te behalen. 

De SportTrainer heeft de kwaliteiten en kennis in huis om samen met jou een bewegingsplan op te stellen die voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. De SportTrainer helpt jou om jouw doelen te behalen. Tijdens de Personal Training gaan we voor persoonlijke groei. 

Het doel is om jezelf te ontwikkelen zowel lichamelijk als geestelijk. Het behalen van jouw persoonlijke doelen en vertrouwen krijgen in jezelf. Door middel van een enthousiaste en gerichte aanpak brengt De SportTrainer jou op het gewenste niveau.